Hvorfor os

Læs om hvorfor du skal vælge os

Forestil dig dette scenarie:

Du står med en bil, der skal skrottes. Men du skal også nå til motorkontoret og aflevere nummerpladerne. Men inden det, skal du ringe til en autoophugger. Først, skal der lige søges efter en. Du kender ingen autoophugger selv, så du googler løs og søger efter nærmeste autoophugger. Du aftaler en tid, men hvem skulle afmelde skrotbilen?
Fik I aftalt en pris? På skrift? Fik han dit nummer og oplyste du adressen? Er det bindende? Er der andet, som du skal være opmærksom på?

Hos os vil du spare al den tid og besvær. Vi har sørget for al forarbejdet og når du har udfyldt vores formular, vil du modtage en kvittering, som bekræfter aftalen.
I aftalen indgår alle informationer på skrift, hvorfor du ikke vil stå tilbage med et scenarie, som er beskrevet ovenfor.

kke alene tilbyder vi bilskrot, vi tilbyder korrekt og miljøvenlig bilskrot, hvor vi i fællesskab, passer på miljøet. Du sparer tid på at ringe rundt til forskellige autoriseret autoophuggere ved blot at udfylde vores formular.
Ud over, at vi sparer dig for en masse besvær, så spare vi dig også for masser af tid. Det tager under 5 minutter at bestille en afhentning igennem Digitalskrot.dk.

Book en afhentning af din bil