Miljø

En bil er en stor miljøsynder, hvis den ikke afskaffes på korrekt vis. Det er også en uundværlig proces, som er med til at sikrer, at farlige stoffer i bilen ikke skader miljø og sundhed. For at sikre, at denne proces foregår på bedste vis, er det vigtigt, at dette sker hos hænderne på folk, der er certificerede og har erfaring indenfor området. Det er nemlig vores alles ansvar, at give jorden videre til de yngre og sikre dem en god fremtid. Ved at vælge den rigtige autoophugger, kan man med god samvittighed sige farvel til sin gamle bil.

Det er derfor vigtigt, at du som vil skrotte din bil, vælger det helt korrekte skrotfirma og autoophugger. Lige netop dette kan vi hjælpe dig med! Vi er nemlig miljøcertificeret og det er vores samarbejdspartnere også! Digitalskrot er miljøgodkendt og samarbejder kun med miljøcertificerede autoophuggere.

Vi er et firma, som sikrer høj service og vægter miljøet højt. Vi ved konsekvensen ved at efterlade en bil i naturen og derfor vægter vi højt, at reservedele mm. bliver behandlet miljørigtigt. Vi er miljøcertificerede og godkendte, hvilket betyder at vi sikrer vores kunder, den mest optimale og miljørigtige skrotningsproces. Du afleverer eller får hentet din bil, og vi sørger for resten- helt professionelt! Eksempelvis sørger vi for, at dit gamle bildæk og batteri bliver håndteret efter gældende miljøregler, da disse ikke er nedbrydelige.
Særligt metal, plast og glas i bilerne genanvendes og enkeltdele genbruges som reservedele. Vi bestræber os på, ikke at forurene naturen med olie, bly eller saltsyre. For os betyder det, at man er godkendt, ikke kun en titel fra myndighedernes side, men at man følger kundernes bil fra kontrakten er underskrevet til alle dele er udnyttet og afskaffet. Både Du og Vi får god samvittighed!
Vælg digitalskrot.dk, og kom hurtigt i gang med at skrotte din bil nemt og miljørigtigt klik her.