Miljøvenlig skrot

Vi passer på miljøet

Lad os I fælleskab passe på miljøet

Vi sætter en stor ære i at opretholde en grøn profil, som vi har gjort en stor indsats for at opnå.
Det handler om, at vi i fællesskab passer på miljøet. Det kan gøres på mange måder.
Som bilejer kan man skrotte bilen, miljøvenligt, igennem Digitalskrot.dk. Det vigtigste er, at vi på længere sigt kan gøre en forskel for at passe på miljøet og behandle naturen på sådan en måde, at vi kan udnytte dets ressourcer på en bæredygtig facon. Dette er udfordrende, hvis ikke sorteringen af saltvæske, olier og metaller sker korrekt.

Digitalskrot.dk arbejder hele tiden på at være de bedste i branchen. Vi arbejder konstant på at effektivere fremgangsmåden, så den miljørigtige skrotning også giver mening for dig, som bilejer.

Under miljøgodkendte forhold

En bil indeholder mange skadelige dele for miljøet. Derfor er det vigtigt, at processen for afskaffelse af skrotbilen sker under miljøgodkendte forhold. Autoophuggeren sørger for at de forskellige dele bliver behandlet og adskilt korrekt og sendt afsted til produktionsvirksomheder, der kan genanvende eller skille sig af med de skadelige materialer helt.

Metalskrot er i de fleste tilfælde genanvendelig – Faktisk helt op til 80 % af hele skrotbilen kan genbruges og derfor kan din skrotbil være mange penge værd. Ikke kun økonomisk, men også ressourcemæssigt, da det kræver en del energi at producere nyt aluminium.